loading
tehnoprostir (044) 222-8-223 (096) 2000-959
Telegram (099) 2000-959 (063) 2000-959
[email protected] Графік роботи Call-центру: пн.-нд. з 09.00 до 19.00
Ноутбуки
Телефони,
планшети
Комп'ютери, мережеве обладнання
Оргтехніка,
витратні матеріали та канцелярія
ТВ, Аудіо, Фото, Відео
Побутова техніка
Відеонагляд
та охорона
Все для дому

Сервісний центр "Техносервіс" пропонує нову унікальну послугу в м. Хмельницькому - ремонт на сучасному високотехнологічному комплексі "Термопро ИК-650" - інфрачервона паяльна станція.

Комплекс дозволяє проводити високоякісний ремонт ноутбуків, материнських і серверних материнських плат, плат моніторів і іншого складного обладнання не гірше як виробниче обладнання.

Що ж таке інфрачервона станція і навіщо вона потрібна?

Інфрачервона паяльна станція використовується для пайки в найбільш складних випадках, є найсучаснішим рішенням в даній області і приходить на зміну технології пайки гарячим повітрям. 

Інфрачервоне випромінювання дозволяє уникнути механічних пошкоджень, а також перегріву компонентів, за рахунок концентрації пучка випромінювання інфрачервоного спектра на необхідному елементі.

Ремонт материнської плати (комп'ютера, ноутбука та ігрової приставки) полягає в заміні головних мікросхем - чіпів, до них відносяться: північний міст, південний міст і чіп графічного прискорювача (відеокарти) в сучасній техніці ці елементи зазвичай називаються BGA компонентами. Вони є головними елементами на материнській платі, від яких залежить вся робота ноутбука або комп'ютера. Специфіка цих елементів, в тому що їх якісна заміна без спеціального устаткування (інфрачервоної паяльної станції) неможлива.
 
Сервісний центр "Техносервіс” використовує інфрачервону паяльну станцію "Термопро ИК-650", розроблену з урахуванням всіх сучасних вимог, що пред'являються до процесу поверхневого монтажу BGA компонентів. Станція в першу чергу призначена для паяння / випайки інтегральних мікросхем, чіпів, мікрочіпів, виконаних у корпусі BGA, з поверхнево-монтованих друкованих плат ноутбуків, комп'ютерів, серверів, промислових комп'ютерів, ігрових приставок, комунікаційного обладнання, телевізорів, моніторів.

Як можна визначити, що необхідний ремонт саме на інфрачервоній паяльній станції?

При погіршенні якості контактів чіпа з материнською платою (пайка порушується) починають відбуватися наступні речі: робота комп'ютера стає нестабільною, він зависає або взагалі перестає включатися.
 
Зникнення контактів або несправність самих BGA компонентів найчастіше проявляється наступним чином:

  • при включеному ноутбуку індикатори горять, працює кулер, але екран чорний;
  • ноутбук сам вимикається через кілька хвилин або секунд після його включення;
  • після включення постійно мимовільно перевантажується;
  • USB порти перестали працювати, немає реакції на клавіатуру, тачпад;
  • зображення спотворене (артефакти) або відсутнє;
  • ноутбук включається не з першого разу.

Скільки коштує ремонт на інфрачервоній паяльній станції?

Вартість робіт з ремонту на інфрачервоній паяльній станції становить від 250 грн (не включаючи вартість запчастин), у той час як вартість заміни несправної материнської плати або відеокарти набагато більша. Тобто ремонт за допомогою інфрачервоної паяльної станції в будь-якому випадку дозволить зекономити кошти.
 
Ремонт на інфрачервоній паяльній станції може бути здійснено на Техносервісі в місті Хмельницькому, а також в ТернополіНетішині та Славуті.

 

  • bream bream 01.06.2013 12:24
    Ну мой комментарий отношение к паяльной станции не имеет, но к сервису относится.
    Сегодня ближе к десяти утра занес ноутбук на сервис с целью узнать строки и стоимость замены матрицы. Ближе к одиннадцати часам забрал ноутбук с новой матрицей.
    Приятно, черт побери, наличие матриц на складе и оперативная замена. Цена более чем устроила.
  • Андрій Мачковський andron_m 23.02.2016 08:10
    Администратор сайта обратите внимание на опечатку: "VGA компоненты" - это неправильно. А правильно - "BGA компоненты" во всех случаях по тексту.
  • Андрій Мачковський andron_m 23.02.2016 08:10
    Администратор сайта обратите внимание на опечатку: "VGA компоненты" - это неправильно. А правильно - "BGA компоненты" во всех случаях по тексту.
  • Анна Пастушок Анна Пастушок 23.02.2016 09:16
    Доброго дня. Дякуємо Вам на вказану помилку. Інформацію в тексті виправили.
Щоб залишити коментар, зареєструйтесь або авторизуйтесь.

Повідомити про помилку на сайті

Адреса сторінки:
Текс з помилкою:
Коментар:
Дякуємо!

Ваше повідомлення відправлено.