loading
tehnoprostir (044) 222-8-223 (096) 2000-959
Telegram (099) 2000-959 (063) 2000-959
[email protected] Графік роботи Call-центру: пн.-нд. з 09.00 до 19.00
Ноутбуки
Телефони,
планшети
Комп'ютери, мережеве обладнання
Оргтехніка,
витратні матеріали та канцелярія
ТВ, Аудіо, Фото, Відео
Побутова техніка
Відеонагляд
та охорона
Все для дому

        Lenovo- світовий лідер у сфері IT, їх смартфони справжній революційний виклик більш відомим та дорожчим брендам. Наразі Lenovo пропонує нам декілька лінійок своїх розумних телефонів, кожен споживач зможе підібрати смартфон на свій смак, від тонкого та стильного преміум гаджету до яскравих та зручних бюджетних моделей.Вибір за Вами!

  • Тонкий корпус з полірованого металу з надшвидким процесором на базі Intel- надзвичайно продуктивний та сучасний для самих вибагливих клієнтів- Lenovo K900
  •  Бажаєте яскравих вражень від відео, насиченості кольорів та яскравих фото? Смартфони серії S (S820S920) - оптимальний вибір на базі 4-х ядерного процесору та операційної системи Android 4.2
  • Наймолодші в сімї Lenovo - моделі серії А (A369i, A516A850)- одні з найкращих при виборі бюджетних телефонів, швидка робота, ергономічний дизайн-вдалий варіант подарунка до Нового Року.
        Найголовніше-"Технопростір" - лідер з продажу сертифікованої продукції. За допомогою наших  фахівців Ви легко знайдете спільну мову зі своїм новим другом!
       Також варто згадати про Оплату частинами від Приватбанку-саме зараз у Вас є можливість оформлення розстрочки на 6 місяців без переплат.
Робити подарунки з Технопростір дійсно вигідно і просто
Щоб залишити коментар, зареєструйтесь або авторизуйтесь.

Повідомити про помилку на сайті

Адреса сторінки:
Текс з помилкою:
Коментар:
Дякуємо!

Ваше повідомлення відправлено.