loading
tehnoprostir (044) 222-8-223 (096) 2000-959
Telegram (099) 2000-959 (063) 2000-959
[email protected] Графік роботи Call-центру: пн.-нд. з 09.00 до 19.00
Ноутбуки
Телефони,
планшети
Комп'ютери, мережеве обладнання
Оргтехніка,
витратні матеріали та канцелярія
ТВ, Аудіо, Фото, Відео
Побутова техніка
Відеонагляд
та охорона
Все для дому

           Дисконтна картка Технопростір

Ми вдячні Вам за вибір мережі цифрової техніки «Технопростір». Саме для Вас ми запровадили систему лояльності, яка допоможе ще більше заощаджувати.

При одноразовій покупці товарів у наших магазинах на 100 грн і більше, кожен клієнт отримує картку лояльності в подарунок з можливістю накопичення бонусів.

З картою лояльності Ви отримуєте більше, адже кожен візит до сонячного магазину приносить нашим постійним клієнтам більше вигоди від покупок!

Програма лояльності від “Технопростір” - це зручна система, де 1 бонус дорівнює 1 гривні, а з кожної покупки ви отримуєте 2% від чеку на Вашу бонусну картку.

 

Зарахування бонусів починається з Вашої першої покупки.

Накопичуйте бонуси кожної покупки та розраховуйтесь ними наступного разу. Отримати бонуси можна за покупки будь-якого товару у всіх магазинах “Технопростір”, крім точок видачі.

Бонуси стають активними на 22 день з моменту покупки і діють цілий рік.

 

Для використання бонусів Вам необхідно пред'явити картку.

Покупка перевищує кількість бонусів? Сплачуйте різницю готівкою, банківською карткою або ж оформлюйте кредит!

 

Перевірити баланс своєї бонусної картки Ви легко зможете на нашому сайті, достатньо ввести номер картки в спеціальне поле на головній сторінці tehnoprostir.com.ua

 

У разі повернення товару протягом 22 днів з моменту покупки, Вам повертаються використані бонуси на бонусний рахунок та затрачені кошти. Нараховані бонуси за повернену покупку анулюються.

 

Ми завжди раді новим обличчям і готові створити всі умови, щоб вони ставали знайомими і постійними!

 
 
 

*Обмін бонусів на гроші не проводиться.

**При розрахунку бонусами, кожна одиниця товару в чеку коштує 1 грн.

***Слід пам'ятати: термін дії бонусів складає 1 рік від дня покупки, після спливання цього терміну вони анулюються.

****Бонуси не можуть бути використані, як перший внесок кредиту.

 
 
 
  • andriy 123 andriy 123 02.05.2013 23:16
    а чи можна подивитись на картці лояльності онлайн суму балансу?
  • Аліна Франчук Аліна Франчук 10.05.2013 14:07
    Ні, не можна. Можна дізнатися конкретну знижку на конкретний товар у касира. Чим більше покупок Ви по ній здійснювали, тим більшою буде знижка.
  • Vyacheslav Enin Vyacheslav Enin 20.11.2016 16:29
    Терпів місяць, але вже наболіло! Квитанція №104716 від 08.10.2016, Славута (сьогодні 20.11.2016), здав в ГАРАНТІЙНИЙ ремонт жорсткий диск, сказали, що "електротермическое повреждение" - гарантія знімається (хоча я його електрозваркою не варив, праску на нього не ставив - він просто перестав працювати), погодився на платний ремонт (250 грн.), їхав півтора тижні, позвонили 18.11.2016, сказали, що можна забирати. Прийшов 19.11.2016 в магазин Технопростір Славута,а їм нічого не привозили, виявилось, що диск завезли в Нетішин. З Техноіервіса хлопчина сказав, що перезвонить в Нетішин щоб передали автобусом. Перезвонюю 20.11.2016 (9 год. 07 хв.) - відповідь "Вчора не встигли передати, перезвоніть ближче до обіду, я з ними звяжусь". Звоню в 12 год 14 хв. - відповідь "Передадуть в 15 00, в нас буде близько 16 00), звоню в 15 год. 54 хв. - відповідь "З Нетішина забули передати". Завтра в нас вихідний давайте на вівторок. Може назва "ТЕХНОСЕРВІС" не для ВАС?
  • Олександр Яцюк sbrevitas 22.11.2016 11:08
    ++ плюсую до коменту Vyacheslav Enin
    відмічається останнім часом певна неорганізованість в роботі сервісу ...
    коли мене питають "де краще відремонтувати" починаю задумуватись щодо рекомендації ...
    вертайтесь на попередній рівень обслуговування !
  • Світлана Болгар Bolgar Svitlana 22.11.2016 14:20
    Вячеславе, дякуємо Вам за відгук та вибачте за спричинені незручності.
    Будь ласка, перевірте свою електронну пошту, де нас Вас чекають деталі вирішення Вашої ситуації.
  • Світлана Болгар Bolgar Svitlana 22.11.2016 15:32
    Олександре, дякуємо і Вам за відгук.
    Ми уважно слідкуємо за відгуками кожного нашого клієнта та нам важлива кожна думка.
    Наразі сервісний центр "Технопростір" проходить деяку реорганізацію. Ми приносимо свої вибачення за незручності, з якими наші клієнти час від часу стикаються.
    Ми працюємо над питанням швидкості та зручності роботи нашого сервісного центру для підвищення рівня обслуговування.
    Дякуємо за розуміння та участь.
  • Володимир Никифоров vertuos 27.02.2017 15:59
    Роман Свідерський та власне Технопростір: контакти скайпу ваші навіщо на сайті розміщені? Очевидно, для того, щоб клієнти змогли отримати від Вас зворотній зв'язок, мабуть це очевидно.... 90 хв.очікування відповіді - то вже краще електрона пошта напевне... навіщо ж СКАЙП ВАМ? Бути в тренді? 25/01/2017 року здав в СЦ товар, квитанції не дали (я оптовий покупець), з особистого кабінету бачу лише що він гарантійний. Хотів уточнити по скайпу - та нажаль послуга в моєму регіоні недоступна (Хмельницький, сарказм).
    Дбайте про враження від Вас, сервіс ( в т.ч. швидкість), зручність та доступність - то типові критерії вибору інтернет магазину багатьох покупців (38% покупців саме на це звертають увагу, а не на ціну)
  • Світлана Болгар Bolgar Svitlana 27.02.2017 16:28
    Доброго дня, Володимире!
    Дякуємо Вам за зауваження, ми обов'язково з'ясуємо причини тривалого очікування відповіді.
    Вибачте, будь ласка, за незручності.
    Ми передали необхідну інформацію керівнику Сервісного центра.
    Протягом 15 хвилин з Вами зв'яжеться відповідальний менеджер, щоб допомогти Вам вирішити питання з сервісним обслуговуванням пристрою.
  • Володимир Никифоров vertuos 27.02.2017 17:10
    Питання вирішене. Дякую.
  • Sevas Sevas 20.06.2017 14:41
    Доброго дня. За останніх 5 років скупився в вашому магазині більше ніж на 2к уе (студент). Дуже вдячний за сервіс, а він значно зручніший ніж в розетці, особливо швидший і забираю товар без черг "через дорогу".

    Але останнім часом слідкую за зростанням (незрозумілим) цін на відеокарти і вони за останні 2 тижні виросли більш ніж на мінімальну ЗП. І з такою тенденцією хочу запитати на скільки вона ще підніметься через 2 тижні?

    Наприклад Асус 1070 коштувала коло 15к грн. 2 тижні тому. Зараз 18к. Через 2 тижні буде 21? Адже назбирати просто неможливо. Курс стабільний 26грн, а ціни ростуть не пойми чього швидко, незрозуміло. Карти на старті продаж коштували менше.


    Спекуляції якісь. Спрос пішов і можна цінники задирати? Не будьте розеткою. "Візьміть" покупців низькою ціною і кількістью, а не задранними цінниками. Чи ви від виробника теж почали купувати дорожче?

  • Ірина Кумановська Кумановська Ірина 20.06.2017 17:10
    Доброго дня!
    Дякуємо Вам за коментар.

    Ціни на товари в нашому магазині "Технопростір" залежать від цін постачальників.

    Більш детальну інформацію, стосовно питання, ми відправили на Вашу електронну адресу.
  • Al Capone Al Capone 20.06.2017 21:19
    Sevas, я тоже с Технопростором давно (с момента их открытия в Нетешине) и могу смело сказать - сайту до уровня "Розетки" примерно как до Луны. Ибо такогоколичства ошибок в описании и таких глючных фильтров нет нигде...
    п.с. Верните возможность загружать розничный прайс-лист..
  • Дмитро Стрілець Дмитро Стрілець 02.08.2017 23:20
    В червні заніс телефон, відправили на сервіс. Три тижні ніякої відповіді не було. Почав постійно звертатись в магазин, телефонувати на сервіс, птсати тут. Зявилась інфлрмація, через тиждень зателефонували сказали, щоб приїхав забрав, я кинув справи поїхав за 50км. до магазину, відповіли, що відправили з Києва в Хмельницбкий (потрібний магазин в Житлмтрі ) Потім історія повторилась, з третбого разу забрав 20.07.2017. Але телнфон як не робив, так і не робить. Відправили на повторний сервіс 21.07.2017. Написав заяву на повернення грошей, чи заміну та про отримання телефона на підміну, сьогодні 2.08.17 дали телефон на підміну. Жахливий Prestigio який приносить купу незручностей і батарея не тримає, проте хоть щось. Інформації по розгляду заяви чи про стан телефона не надали ! Персонал не кваліфікований і ніхто нічого не знає, тільки плечима знизують. І я такий не один, поки я чекав в черзі, якась жінка звернулась з подібною проблем, ніхто їй її права не повідомляв, типу телефон на сервіс, підпишіть тут. Для прикладу коли нещодавно звернувся в "фокстрот" - там персонал надав купу інформації і сервіс все виконав за 5 днів. Я мав їхати за кордон, роботодавцю пояснюю ситуацію, але він теж довго чекати не буде, а я через "Технопростір" виїхати не можу!!! Нікому не рекомендую.
  • bream bream 03.08.2017 16:51
    Нічого собі, в підміну смарт дали?
    Зазвичай в інших магазинах максимум кнопковий. І до речі, який телефон купували?
    Особисто я дружині, дітям, знайомим щоб не було гемору купую те що має сервіс в місті (гнусмас, або лижу), собі купую "брендований" китай, типу мейзу, сяомі, хуавей, і маючи за ті самі кошти приріст в швидкості на телефоні в 30-50 %, я знаю що в випадку поломки потрібно буде чекати десь місяць.
    До речі не знав, що с престижіо не випускають за кордон :), на пропускному пункты мінамум шостий айпонт прошуть показати?
  • Дмитро Стрілець Дмитро Стрілець 06.08.2017 14:54
    bream, Жарт зараховано, але походили б ви з телефоном, який вкладки в хромі переключає біля 3 с., а відкрити документ Excel ( для роботи потрібно ) - для нього космос. Під час розмови може сам відключитись, а заряджати приходиться по 3 -4 рази на день, добре що павербанк є. В мене був Xiaomi Redmi Note 4 - так це небо і земля. Я не збираюсь їздити по 900-1000 км. простіше нового купити, але тут діло принципу. Дратує, їх некомпетентність - ніхто нічого не знає, одне на одного перекладають відповідальність, чи дзвонять, щоб прийшов, а по факту зря катаєш !
  • Ірина Кумановська Кумановська Ірина 14.08.2017 13:00
    Доброго дня!

    Дмитре, Ваш смартфон Xiaomi Redmi Note 4 Gray 3/64 Gb вже є відремонтованим і знаходиться у нашому магазині "Технопростір" в місті Житомир.

    Будь ласка, перевірте електронну пошту, де на Вас чекають усі деталі ремонту Вашого пристрою.
  • Al Capone Al Capone 15.08.2017 10:24
    кстати о сервисе: прежде чем ставить новичков на кассу их неплохо бы обучить работе ибо вчера при попытке взять накладные у нас в Нетешине услышал: Придите завтра будет Виталик он вам выпишет потому то я не умею...
  • Ірина Кумановська Кумановська Ірина 15.08.2017 14:58
    Доброго дня!
    Дякуємо Вам за відгук та вибачте за причинені Вам незручності.
    Ми завжди готові працювати над поліпшенням якості обслуговування, тому врахуємо Ваші зауваження в подальшому.

  • Al Capone Al Capone 25.09.2017 11:17
    Спасибо, "покращили". теперь если что-то купить - ехай в славуту..
  • Ірина Кумановська Кумановська Ірина 25.09.2017 12:30
    Доброго дня!

    Ми приносимо свої вибачення за причинені незручності у зв'язку з закриттям магазину "Технопростір" у місті Нетішин.
    Тепер, у Ваше місто, ми можемо доставляти замовлення службою доставки "Нова пошта".
  • Al Capone Al Capone 26.09.2017 07:47
    еще раз "спасибо". Если теперь между вами и резеткой нет разницы то зачем покупать у вас? Наличие магазина было единственным преимуществом, т.к. доставка до магазина была бесплатна..
  • Ольга Тарнавська Оля Тарнавська 27.09.2017 17:55
    Доброго дня!

    Дякуємо Вам за відгук.

    На даний момент керівництво компанії "Технопростір" розглядає питання щодо можливості відкриття точки видачі у місті Нетішин.

    Про прийняте рішення Вас буде повідомлено.
  • oksana.kaminska oksana.kaminska 12.10.2017 18:33
    Доброго дня!
    В вашому магазині який знаходиться в м.Житомир купляли ноутбук, після першого місяця користування з'явилася проблема зі звуком(він повністю зник і замість нього гучні скрипи). Коли занес пристрій в магазин продавець-консультант просто вирішив перевстановити Windows. Проблема нібито зникла , але не на довго, через місяць з'явилася знову. На другий раз магазин відправив ноутбук в тех.ценр, зівідти він прийшов без цієї проблеми. Третій раз, після того як знову почалися ці скрипи його вдруге відправили в тех.центр, він пробув там приблизно півтора місяця, і його повернули (про причину цієї поломки ні хто ні чого не повідомив). Пропрацював він не довго-знову та сама проблема, і його знову відправили в тех.центр, пробув він там на протязі двух місяців. Коли його повернули продвець-консультант сказала що більше цого не повториться тому що була замінена материньска плата. Після цього він пропрацював на протязі двух місяців, і знову та сама проблема П'ЯТИЙ РАЗ!!!! Скажіть будь-ласка що робити в данній ситуації??? Вже набридло кожного разу бігати туди-сюди с тією самою проблемою. Я готовий доплатит , нехай змінять на дорожчий пристрій.
  • Юлія Константінова Юлія Константінова 13.10.2017 12:38
    Доброго дня, Оксано!
    Дякуємо Вам за відгук.
    Для більш детального розгляду Вашого питання ми відправили Вам лист на Вашу електронну пошту.
  • Sasha Mihailov Sasha Mihailov 18.10.2017 14:46
    Доброго дня!
    В вашому магазині який знаходиться в Хмельницькому в ОАЗИСІ 06.07.17 купив телефон САМСУНГ А5.6. Покористувався я 2 тижні і почалось.
    Включаний телефон зарядки 15% думаю треба зарядити,підключаю зарядне дивлюсь на батерею а воно як було такі є, поміняв зарядку а толку нуль псіханув виключив ліг спати. Рано встаю включаю вже 35%. Думаю наверно проблема в самому вході. Приходжу в магазин вони направляють у сервіс, 31.07.17 здаю в тех.сервіс справка # HM-707-0335. Оказуєця поміняли батерею. Так як я проживаю 50 км від Хм. їду додому все ніби добре. Проходить тиждень я обнаружую що в мому телефоні немає вібро десь числа 15 приніс телефон в тех сервіс хоть справку вибили 31.07.17. # HM-708-0431.Кажу може поміняйте мені його,чи я доплочу візьму дорощого, кажуть ні неможна.( я немаю таких гроший на нового) В спраці пише обновлене ПО.Все ніби вже робе.
    І тут 16.10.17 ставлю телефон на зарядку прихожу через 30 хв а він невключаєця,несвітиця. Надругий день мій колега каже чому ти небереш трубки я уажу телефон заглючив. Він каже що гудки йдуть перевір точно, нажимаю клавішу вимкнути нічо не робиця.18.10.17 Звоню вже каже позазоною. Ставлю на зарядку заражає.
    Що робити в даній ситуації?Вже надоїло їздити по 50 км.Я готовий доплатити за другий.
  • Юлія Константінова Юлія Константінова 18.10.2017 15:35
    Доброго дня, Олександре!
    Дякуємо Вам за відгук.
    Для більш детального розгляду Вашого питання ми намагались відправити Вам лист на Вашу електронну пошту, на жаль, вона не актуальна. Вкажіть, будь ласка, Вашу електронну адресу для швидкого вирішення даної ситуації.
  • Тетяна Чорномаз Тетяна Чорномаз 30.06.2018 12:26
    Добрий день, скажіть будь ласка які переваги та відмінності між захисними склами
    MakeFuture Full Cover Full Glue Xiaomi Redmi 5 Plus і MakeFuture Full Cover Xiaomi Redmi 5 Plus
  • Ольга Тарнавська Оля Тарнавська 02.07.2018 10:13
    Доброго дня, Тетяно!
    Дякуємо Вам за звернення.
    Більш детальне пояснення, ми відправили на Вашу електронну адресу.
  • Роман Шайген texnoprostir 18.11.2019 10:33
    Якщо здіснювати покупку через інтернет, чи нараховуються тоді бонуси і чи можна ними розплачуватися ними?
  • Інна Погуральська Інна Погуральська 18.11.2019 10:45
    Доброго дня!
    Дякуємо Вам за звернення.
    Якщо Ви здійснюєте покупку в інтернет магазині бонуси нараховуються, і Ви можете ними розрахуватися.
    Зверніть увагу, що бонуси стають активними на 22 день після покупки.
  • Viktor Kudriavtsev Viktor Kudriavtsev 02.01.2020 19:31
    Доброго дня
    27.12.2019 здійснив покупку у магазині за адресою вул. Проскурівська, 1 на суму 6598 грн. Але дисконтну картку не дали і бонусів не було нараховано. Прошу роз’яснити дану ситуацію.
  • Інна Погуральська Інна Погуральська 03.01.2020 09:30
    Доброго дня, Вікторе!
    Дякуємо за звернення.
    Відправили Вам відповідь на електронну адресу.
  • Viktor Kudriavtsev Viktor Kudriavtsev 03.01.2020 15:18
    Інна Погуральська,
    дякую за відповідь. Згідно вашої поради, звернувся в магазин, де здійснював покупку (Проскурівська 1). Отримав у менеджера бонусну картку, але без нарахованих бонусів. Як пояснив менеджер, "бонуси нараховуються в момент покупки, а на момент покупки картки не було".
    В той же час, згідно умов програми лояльності, зарахування бонусів починається з першої покупки.
    Чекаю ваших пропозицій по врегулюванню даної ситуації. Готовий як компенсацію прийняти знижку на наступну покупку в розмірі належних мені бонусів.
  • Viktor Kudriavtsev Viktor Kudriavtsev 28.01.2020 19:10
    Щодо мого попереднього повідомлення.
    03.01.2020 мені зателефонував співробітник технопростору і повідомив що бонуси будуть нараховані на протязі 21 дня. Але на сьогоднішній день бонуси так і не нараховані.
  • Інна Погуральська Інна Погуральська 29.01.2020 15:51
    Доброго дня, Вікторе!
    Дякуємо за звернення.
    Вам нараховано 72 бонуси.
  • Сергей Демчук sergey6611 23.03.2021 14:34
    Команія Технопростір зробіть свій додаток для смартфону так було би зручніше для покупців та для вас !!!
  • Vyacheslav Enin Vyacheslav Enin 27.09.2023 19:13
    Добрий день! Вже закінчується 3-й тиждень як я здав в ремонт по гарантії стабілізатор напруги (квитанція №193457 від 08.09.2023). Повідомте , будь-ласка, його долю!
  • Daryna(tehnoprostir) Daryna(tehnoprostir) 29.09.2023 17:28
    Vyacheslav Enin
    Доброго дня!
    Напишіть нам у вайбер або телеграм для вирішення даної ситуації
  • Vyacheslav Enin Vyacheslav Enin 11.10.2023 20:04
    Мене вже через телеграм два тижні футболять (квитанція №193457 від 08.09.2023) і толку ніякого. Думаю, що потрібно звертатись до юристів!!!
  • Олександра Шевчук Sasha(tehnoprostir) 12.10.2023 13:37
    Доброго дня! Перепрошуємо за незручності.
    Передали Ваші контакти сервісному центру, щоб якнайшвидше вирішити дану ситуацію.
Щоб залишити коментар, зареєструйтесь або авторизуйтесь.

Повідомити про помилку на сайті

Адреса сторінки:
Текс з помилкою:
Коментар:
Дякуємо!

Ваше повідомлення відправлено.